Ürünler
Sepetim

Tepsiler

Peynirli Su Böreği yapımında tepsi bol tereyağı ile yağlanır. Böreğin altına ve en üstüne 2’şer kat baklavalık yufka kullanılır. Geri kalan kısmı, tuzlu suda kaynatılmış hamur kullanılarak tamamlanır. Arasına; Antep peyniri, yağlı beyaz peynir, yumurta ve kıyılmış maydanoz karışımından hazırlanan öz..
140,00₺
Makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde kullanılan ceviz gıda mühendislerimizce özenle seçilir. Şeker pancarından elde edilen beyaz şeker kullanılarak hazırlanan şerbet ile şerbetlendirilir.İçerik: Toz şeker, içme ..
260,00₺
Bol Gaziantep fıstıklı baklava; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde Gaziantep'ten gelen ve gıda mühendislerimizin kontrolünden geçen, özenle seçilen boz (yeşil) antep fıstığı kullanılır. . Şeker pancarından elde edi..
310,00₺
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)