Ürünler
Sepetim

Tatlılar

Antep Fıstıklı Burma Kadayıf, çiğ kadayıfı, tel kadayıftan farklı olarak, burma kadayıfa göre hazırlanmıştır. Kadayıfın içine 1.sınıf antep fıstık konularak, özel bir şekilde burulur. Özel ocaklarda pişirildikten sonra şerbetlenir.İçindekiler: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep f..
135,00₺
Cevizli Dolama; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanır. Hazırlanan ince yufka tek tek kesilir ve yuvarlak şekil verilerek arasına bol miktarda ceviz serpiştirilir. Üzerine yarım ceviz konularak süslenir ve şerbetlenir.İçindekiler:&nb..
110,00₺
Cevizli saray Sarması; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan yufkadan yapılır. Yuvarlak şekil verilerek kesilir. İçerisinde bol miktarda özenle seçilmiş ceviz bulunur. Fırınlandıktan sonra şeker pancarından elde edilen beyaz şeker i..
105,00₺
Antep Fıstıklı Dürüm; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan rulo yufkadan yapılır. İçeriğinin yüzde 80'i antep fıstığıdır. Özel fırında fırınlanır, şerbeti normal baklavaya kıyasla daha az verilirİçindekiler: Toz şeker, içme su..
175,00₺
Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, antep fıstık içi..
195,00₺
 Fıstıklı Şöbiyet; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan yufkadan yapılır. İçerisinde özel antep fıstıklı ile birlikte tarafımızca özel olarak irmik ve sütten hazırlanan kaymak bulunur. Fırınlandıktan sonra şeker pancarından el..
140,00₺
ANTEP FISTIKLI TEL KADAYIF: Tepsisi pekmez ve sade yağ ile yağlandıktan sonra üzerine yaş tel kadayıflar atılır ve kadayıflar bastırılarak dümdüz yapılır. Çiğ tel kadayıflar arasına özel antep fıstıkları bol miktarda serpiştirilir. Sonunda alt üst edilerek özel ocaklarda pişirilir ve şerbetleni..
110,00₺
Antep Fıstıklı Havuç Dilimi; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan 30 kat yufkadan yapılır. İçerisine iri öğütülmüş özel antep fıstık serpiştirilir. Normal baklavadan daha iri dilimlenir ve özel yuvarlak tepsilerde Fırınlandıktan so..
145,00₺
Midye Baklava;  makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması yufka kullanılarak hazırlanan yufkadan yapılır. İçerisinde özel antep fıstıklı ile birlikte tarafımızca özel olarak irmik kaymağı bulunur.İçindekiler: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, sade yağ, öze..
170,00₺
Bir hamur tatlısı olan şekerpare ev yapımı tadında; özenle hazırlanan hamuruna şekil verildikten sonra fırınlanır, şerbetlenir ve fıstık ile süslenirİçindekiler: Toz şeker, içme suyu, buğday unu, margarin, irmik, yumurta, kabartma tozu1 Kg:24-26 adet - 100 gram 350 kcalAlerjenler: Gluten, ..
60,00₺
Gösterilen: 1 ile 10 arası, toplam: 10 (1 Sayfa)