Ürünler
Sepetim

Baklavalar

Makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde kullanılan ceviz gıda mühendislerimizce özenle seçilir. Şeker pancarından elde edilen beyaz şeker kullanılarak hazırlanan şerbet ile şerbetlendirilir.İçerik: Toz şeker, içme ..
90,00₺
Bol Gaziantep fıstıklı baklava; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde Gaziantep'ten gelen ve gıda mühendislerimizin kontrolünden geçen, özenle seçilen boz (yeşil) antep fıstığı kullanılır. . Şeker pancarından elde edi..
110,00₺
Bol ANTEP fıstıklı kuru baklava; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır. İçinde Gaziantep'ten gelen ve gıda mühendislerimizin kontrolünden geçen, özenle seçilen boz (yeşil) antep fıstığı kullanılır. Normal baklavadan farklı ol..
118,00₺
HAFİF BOL FINDIKLI SÜTLÜ NURİYE; makine kullanılmadan geçmişten günümüze taşıdığımız yöntemler ile el açması 40 kat yufka kullanılarak hazırlanır Şeker pancarından elde edilen beyaz şeker kullanılarak hazırlanan şerbet ile bol süt verilir diğer tatlılara göre hafif olması bol sütlü ve fındıklı olmas..
90,00₺
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)